Wat gebeurt er bij Marks Personal Touch


Binnen mijn praktijk is de zorg gericht op het totaal beeld. Ik wil graag dat mensen niet meer terugkomen met een pijnklacht. Dat is voor mij het voornaamste doel!

Dit probeer ik op verschillende manieren te bereiken, elke persoon is immers anders en zal sturing nodig hebben op een ander gebied. In het algemeen zal een totaal beeld van ‘gezondheid’ nagestreefd moeten worden. Hierin hoort onder andere een gezond eet patroon, voldoende mate van beweging en rust (spanning/ontspanning), een passend slaappatroon, en het leren omgaan met stress en emoties. Door dit te combineren met een fysiotherapeutische behandeling, voldoende en goed te volgen informatie en vooral eerlijke hulp kan ik op veel hulpvragen een antwoord bieden. 


Fysiotherapie

- Rugscholing
- Sportblessures
- Massage
- Langdurige pijn
- Houdingscorrectie
- Medical taping

Begeleid sporten

- 1 op 1 training
- Small group training
- Leer wat effectief sporten is
- Enkel bewezen methodes

Vrij sporten

- Maak gebruik van mijn sportruimte
- Behoud je resultaat, blijf sporten
- Rustige sportomgeving
- Reserveren verplicht


Binnen mijn trainingen zal je merken dat we met weinig, veel kunnen. Grote krachtapparatuur hebben wij niet nodig om effectief te sporten. Ik laat je oefeningen zien die je met gemak thuis kan uitvoeren, of wanneer je dat wilt, bij mij in de praktijk. Ik geef je precies aan welke oefeningen je moet doen, hoe vaak je deze moet doen en waarom je deze moet doen. 

Door een betere kennis te krijgen van trainingseffecten zal je snel leren hoe leuk en effectief een training kan zijn. Zonder uren te sporten en nauwelijks resultaat te zien.In mijn praktijk zal ik je altijd een gratis voedingsschema aanbieden. Ik vind het heel belangrijk dat ook je voedingspatroon juist is. Wil je echt volop aan de slag met het bereiken van jou doel: Gewicht verliezen? Spiermassa aanzetten? Droog trainen? Kunnen we een intensiever voedingsplan starten. Tijdens mijn voedingssessies werk ik enkel met simpele, goed te volgen principes. Geen crash dieet, eiwitshakes of enkel superfood eten. Normale voeding, die je in elke winkel kan komen. Uiteraard is er ruimte om persoonlijke wensen te verwerken in deze schema’s. 

Kortom: in mijn praktijk kun je op het gebied van fysiotherapie, lichamelijke training en gezonde voeding worden geholpen. Deze bundel van expertise zal onze weg naar jou doel zeer zeker ten goede komen!


Voedingsadvies

- Op maat gemaakt programma
- Voorkeuren worden verwerkt
- Boodschappenlijst bijgeleverd
- Effectief programma