Mark's Personal Touch
Fysiotherapie met Passie.
 

Wat doen wij?


Fysiotherapie 

- Rugscholing
- Sportblessures
- Massage
- Langdurige pijn
- Houdingscorrectie
- Medical taping

 


Binnen onze praktijk is de zorg gericht op het totaal beeld. Wij willen graag dat mensen niet meer terugkomen met een pijnklacht. Dat is voor ons het voornaamste doel!
Dit proberen wij op verschillende manieren te bereiken, elke persoon is immers anders en zal sturing nodig hebben op een ander gebied. In het algemeen zal een totaal beeld van ‘gezondheid’ nagestreefd moeten worden. Hierin hoort onder andere een gezond eet patroon, voldoende mate van beweging en rust (spanning/ontspanning), een passend slaappatroon, en het leren omgaan met stress en emoties. Door dit te combineren met een fysiotherapeutische behandeling, voldoende en goed te volgen informatie en vooral eerlijke hulp kunnen wij op veel hulpvragen een antwoord bieden.

 


 Met ons trainingsconcept zal je merken dat we met weinig, veel kunnen. Grote krachtapparatuur hebben wij niet nodig om effectief te sporten. Wij laten je oefeningen zien die je met gemak thuis kan uitvoeren, of wanneer je dat wilt, bij ons in de praktijk. Wij geven daarbij precies aan wat je wel en niet moet doen.
Door een betere kennis te krijgen van trainingseffecten zal je snel leren hoe leuk en effectief een training kan zijn. Zonder uren te sporten en nauwelijks resultaat te zien.

 

Voedingsadvies

- Op maat gemaakt programma
- Voorkeuren worden verwerkt
- Boodschappenlijst bijgeleverd
- Effectief programma


Begeleid sporten
- 1 op 1 training
- Small group training
- Leer wat effectief sporten is
- Enkel bewezen methodes

Vrij sporten

- Maak gebruik van mijn sportruimte
- Behoud je resultaat, blijf sporten
- Privé sportomgeving, zonder andere mensen
- Reserveren verplicht

- Enkel voor mensen die wekelijks een dienst afnemen


 Binnen onze praktijk wordt je altijd een gratis voedingsschema aangeboden. Wij vinden het heel belangrijk dat ook je voedingspatroon juist is. Wil je echt volop aan de slag met het bereiken van jouw doel: gewicht verliezen? spiermassa aanzetten? droog trainen?, dan kunnen we een intensiever voedingsplan starten. Tijdens onze voedingssessies werken we enkel met simpele, goed te volgen principes. Geen crash dieet, eiwitshakes of enkel superfoods eten. Normale voeding, die je in elke winkel kan krijgen. Uiteraard is er ruimte om persoonlijke wensen te verwerken in deze schema’s.


 


Kortom: bij MarksPT kun je op het gebied van fysiotherapie, lichamelijke training en gezonde voeding worden geholpen.
Deze bundel van expertise zal onze weg naar jouw doel zeer zeker ten goede komen!
 
 
E-mailen
Map
Instagram